Medlemmer i Brancheforeningen
Dansk Kollektiv Trafik

  Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997, hvor det britiske selskab købte danske Unibus. I dag beskæftiger selskabet ca. 3.500 buschauffører og er ejet af  Deutsche Bahn. Siden 2003 har Arriva desuden stået for togdriften i Midt- og Vestjylland. Derudover driver de havnebusserne i København og lancerede i 2015 et bybilskoncept i København under navnet DriveNow – operated by Arriva.
  Metro Service er et joint venture mellem italienske ATM (Azienda Tranporti Milanesi) og AnsaldoSTS. Metro Service er underleverandør til AnsaldoSTS, som har kontrakt med metroens ejer Metroselskabet om at stå for driften og vedligeholdelsen af metroen i København og på Frederiksberg.  Metro Service har knap 300 medarbejdere.
  Keolis er et fransk selskab, der arbejder med kollektiv trafik i 16 lande.  Internationalt set har Keolis erfaring med både buskørsel, letbaner, metroer, jernbane, bestillingstrafik, bycykler mv. I Danmark har Keolis primært fokus på busdrift, men fra 2017 vil de også stå for driften af letbanen i Århus.  Keolis har ca. 1.500 medarbejdere og 480 busser i Danmark.
  Nobina er et svensk selskab, som i dag kører busser i hele Norden. I 2008 begyndte Nobina at køre busser i Danmark og har i dag ca. 500 medarbejdere og ca. 200 busser.
  Umove blev stiftet i 2013 og er en sammensmeltning af tre danske busselskaber; De Hvide Busser A/S, Fjordbus A/S og Thykjær A/S. Umove kører i det meste af landet og har mere end 1.000 medarbejdere og 400 busser.
  Tide Bus er en del af et norskejet selskab og kom i 2008 ind på det danske marked for busoperatører. Tide Bus kører primært bus i Jylland og på Fyn og har ca. 950 medarbejdere. Tide bus Danmark A/S har hovedkvarter i Odense.