Medlemmer i Brancheforeningen
Dansk Kollektiv Trafik

  Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997, hvor det britiske selskab købte danske Unibus. I dag beskæftiger selskabet ca. 3.500 buschauffører og er ejet af  Deutsche Bahn. Siden 2003 har Arriva desuden stået for togdriften i Midt- og Vestjylland. Derudover driver de havnebusserne i København og lancerede i 2015 et bybilskoncept i København under navnet DriveNow – operated by Arriva.
  Metro Service er Metro Service A/S er en privat virksomhed, der varetager drift og vedligehold af Københavns Metro på vegne af metroens ejer Metroselskabet. Fra 2019 varetager Metro Service også drift og vedligehold af de nye metrolinjer Cityringen, ligesom Metro Service skal varetage drift af den kommende Letbane L3. Metro Service har ca. 350 medarbejdere, og forventer at øge dette til ca. 500 medarbejdere medio 2019.
  Keolis er et fransk selskab, der arbejder med kollektiv trafik i 16 lande.  Internationalt set har Keolis erfaring med både buskørsel, letbaner, metroer, jernbane, bestillingstrafik, bycykler mv. I Danmark har Keolis primært fokus på busdrift, men siden 2017 også stået for driften af letbanen i Århus.  Keolis har ca. 1.500 medarbejdere og 480 busser i Danmark.
  Nobina er et svensk selskab, som i dag kører busser i hele Norden. I 2008 begyndte Nobina at køre busser i Danmark og har i dag ca. 500 medarbejdere og ca. 200 busser.
  Umove blev stiftet i 2013 og er en sammensmeltning af tre danske busselskaber; De Hvide Busser A/S, Fjordbus A/S og Thykjær A/S. Umove kører i det meste af landet og har mere end 1.000 medarbejdere og 400 busser.
  Tide Bus er en del af et norskejet selskab og kom i 2008 ind på det danske marked for busoperatører. Tide Bus kører primært bus i Jylland og på Fyn og har ca. 950 medarbejdere. Tide bus Danmark A/S har hovedkvarter i Odense.